Kaydol

Celtabet Kaydol


giriş

Celtabet sitesi kayıt olduktan sonra kullanabileceğiniz, hesap açtıktan sonra ve para yatırdıktan sonra kullanıp, para kazanma şansını elde edebileceğiniz bir sitedir. Yasal prosedürler dahilinde hareket eden bu sitede, sizlerde diğer kullanıcılar gibi para kazanma şansını elde etmeyi düşünüyor iseniz, celtabet kaydol olarak ifade edilen işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Celtabet Kayıt Aşamaları

Önce celtabet giriş işlemini gerçekleştirmeniz, ana sayfayı açmanız, kayıt ol şeklindeki butonu sağ üst köşeden bulup, seçmeniz gerekecektir. Açılan belge üzerinde karşınızda çıkarılmış bütün boş alanları doldurmalısınız. Gerçek bilgileri içerecek şekilde, doldurma işlemini yapıp, kullanım koşullarını okuduğunuzu kabul ettikten sonra, kayıt başvurusunu tamamlayabilirsiniz. Bu aşama geçildikten sonra, celtabet sitesi müşteri hizmetleri tarafından elektronik posta adresinize, üyelik kayıt formu içerisine yazmış olduğunuz elektronik posta adresinize, bir aktivasyon linki gönderim işlemi gerçekleşecektir. Gelen bu bağlantı adresi üzerinden hareket etmeniz ve celtabet kaydol işlemini sonlandırmanız gerekmektedir.

Celtabet Aktivasyon Linki

Celtabet kaydol işleminin son aşamasını, müşteri hizmetleri tarafından gönderilen aktivasyon linki meydana getirmektedir. Üyelik kayıt formunu doldurur ve gönderirsiniz, müşteri hizmetleri başvurunuzu alacaktır, inceleyecektir. Hızlı bir şekilde, gerçek inceleme işlemi ile birlikte, tarafınıza, elektronik posta adresinize bir bağlantı adresi yani bilinen ismi ile aktivasyon linki gönderilecektir.

İlk defa celtabet giriş işlemini bu link üzerinden yapmalısınız. Aktivasyon linki gelmedi şeklinde bir olumsuzluk gündeme getiriyor iseniz, önce elektronik posta adresinizin reklam bölümüne de bakmanız tavsiye edilecektir. Eğer hiçbir bölüme herhangi bir link gelmediğini görüyor iseniz, yapacağınız işlem belirlidir. Derhal sistem içerisinde vermiş olduğunuz elektronik posta adresi üzerinden, kullanıcı adınızı da belirtmek suretiyle, sitenin müşteri hizmetlerine bir elektronik posta göndermelisiniz. Aktivasyon linki gelmedi şeklinde ifadeyi kullanmalı ve beklemelisiniz. Yaşanan teknik aksaklık giderilecek, derhal yeniden bir link gönderilecek ve celtabet sitesine giriş işlemini yapmanız sağlanacaktır.

Bu aşamadan itibaren, son şekli ile siteyi kullanmaya başlayacaksınız. Yeni giriş adresi ile sayfa açılacaktır. Sağ üst köşede kullanıcı adınız yazacaktır. Hesabım menüsü aktif hale getirilecektir. İstediğiniz zaman para yatırıp, bahislerde ve oyunlarda yer alma şansına kavuşabilirsiniz. İstediğiniz zaman paranızı değerlendirip, kendi hesabınız ile para kazanma şansını elde edip, kazandığınız paralar hakkında para çekme talimatı verebilirsiniz.